Bagaimana untuk berdagang Bitcoin dengan jayanya seperti peniaga profesional

Berdagang mata wang kripto ialah salah satu aliran pelaburan terhangat hari ini semak ini. Terdapat ramai orang yang membuat banyak wang daripada perdagangan, dengan alasan yang baik. Dagangan dalam mata wang kripto tersedia 24 jam sehari dan bank pusat tidak mengawalnya. Manipulasi harga dihapuskan. Terdapat juga banyak peluang perdagangan dan ia agak mudah untuk dilakukan.

Ia masuk akal bagi ramai pedagang untuk berdagang Bitcoin. Ini hanyalah satu mata wang kripto daripada banyak. Kemeruapan Bitcoin juga merupakan faktor utama dalam peningkatan altcoin. Dalam perhimpunan mata wang kripto 2017, kebanyakan altcoin meningkat apabila Bitcoin meningkat.

Dagangan Bitcoin: Panduan untuk Bermula

Anda tahu sekarang bahawa orang yang mendakwa telah memperoleh berjuta-juta dolar selepas melabur dalam Bitcoin dapat melakukannya ketika harga Bitcoin masih rendah. Khas untuk mereka yang membeli Bitcoin pada tahun 2016 atau lebih awal dan kemudian menunggu sehingga harga mencapai ketinggian epik. Ini adalah peluang yang luar biasa, tetapi malangnya pasaran jatuh pada 2018. Kebanyakan keuntungan tersebut telah hilang. Walaupun anda masih boleh melabur dalam mata wang kripto, sebaiknya elakkan daripada memperdagangkannya secara spekulatif sekarang memandangkan pasaran mata wang kripto telah menjadi normal.

Dagangan hari Bitcoin

Apabila anda memerhatikan harga Bitcoin, anda akan melihat ia turun naik dengan ketara pada setiap masa sepanjang hari. Kemeruapan Bitcoin menjadikannya aset yang hebat untuk berdagang, sama seperti cara pasangan forex mempunyai pergerakan yang tidak menentu. Bitcoin boleh menawarkan turun naik yang lebih besar. Apa yang boleh anda lakukan untuk mengambil kesempatan? Gunakan Bot Perdagangan Bitcoin untuk melakukan semua beban berat untuk anda. Platform dagangan kripto mendakwa mempunyai bot yang akan menganalisis pasaran untuk anda, membuat dagangan pada akaun anda dan juga menutup dagangan. Bot dagangan kripto melakukan yang lain. Apa yang anda perlu lakukan ialah menetapkan parameter pilihan anda dan ia akan mengendalikan yang lain.

Adalah lebih baik untuk memahami cara kerja Bitcoin dan bagaimana ia mempengaruhi pergerakan harga daripada bergantung pada robot dagangan Bitcoin automatik. Harga tidak menentu Bitcoin disebabkan terutamanya oleh permintaan. Akaun besar atau pembeli pukal cenderung mempengaruhi arah Bitcoin. Arah perdagangan oleh akaun besar, juga dikenali sebagai ikan paus, boleh dikenal pasti dan anda kemudian boleh berdagang arah itu. Bahagian sentimen Binance Futures menyediakan akses kepada maklumat ini.

Penggunaan penunjuk teknikal

Penunjuk teknikal boleh digunakan untuk menentukan potensi pintu masuk. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa penunjuk tidak begitu boleh dipercayai dengan sendirinya, jadi anda perlu menggunakannya bersama-sama dengan maklumat lain. Di sini, sentimen akaun besar dan kecil masuk akal. OBV ialah salah satu penunjuk terbaik untuk berdagang Bitcoin. OBV ialah alat yang berkuasa untuk membantu meramalkan arah aliran. Adalah lebih baik untuk berdagang apabila harga OBV dan Bitcoin sejajar untuk pergerakan kenaikkan atau negatif yang besar. Untuk Strategi OBV yang lain, anda boleh menindih kedua-dua Carta Bitcoin dan juga Ethereum. Strategi wang pintar melibatkan tingkah laku Bitcoin dan Ethereum pada mulanya, dan kemudian kegagalan untuk mematuhi tahap sokongan atau rintangan.

Di atas adalah demonstrasi perbezaan wang. Di sini, ini ialah perbezaan harga antara Bitcoin (BTC) dan Ethereum (ETH), apabila ia dibandingkan dengan dolar A.S.. Platform dagangan Adalah penting untuk mempunyai platform dengan antara muka dagangan yang baik dan akses kepada penunjuk. Platform ini, Trailing Crypto, adalah salah satu yang terbaik. Keindahannya ialah dalam platform ini anda boleh menukar dari satu platform pertukaran ke platform yang lain. Platform ini membolehkan pelbagai jenis pesanan yang berbeza. Keselamatan juga dipertingkatkan dengan menggunakan kunci API dan pengesahan dua faktor untuk berhubung dengan pelbagai pertukaran kripto. Aset yang ada ialah pasangan Bitcoin dan juga pasangan mata wang kripto yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *